Kilauan Mataku

KILAUAN FC

Kilauan FC adelah name team aku sempena amik dari blog..huhu..
Ye ar.. dah masing2.. xtau nak bg name pe..ahaks..
Lagipun aku kapten pasukan..ahaks.. sukati aku ar..ngee..
Hampir 2 tahun aku xmasuk tonemen setelah injured teruk kat buku lali & lutut..Skg ni nampak cam dah baik skit..cuma stamina coz al-maklum ar dah tua..uhuhu.Training & friendly 2 kali seminggu cam xcukup je... 2 hari sebelum ni Menang besar 20 -5 & malam tadi 15-5..huhu..

Sepanjang penglamn aku masuk tonemen futsal .. mesti terkandas suku akhir coz terpaksa bertembung ngan membe2 player2 negeri & kebangsaan huhu…pepehal nasib je coz semua bermain dgn seimbang… menang kalah adat pertandign.. tp yg xpuas hati klu kalah penalti....nasib sangt2..ahaks..



Pada hari Sabtu bersamaan 31 Oktober 2009 ini perlawanan bermula & berlangsung di Sport Planet Kerteh..masalah skg ni team aku xcukup reserve plak... Klu aku injured nanti cane ar nak men… aku xmboh jadi cam dulu wey coz membe2 terlalu mengharap sgt hinggakan kaki aku jadi mangsa…ermm… ramai plak balik kampong..uhuhu..adoiiyaa..Sebelum ni keeper xde.. terpaksa ar aku import membe aku dari Kuantan men keeper..ahaks.


video freestyle ni dalam awal tahun 2007..men bola kat studio bila boring..huhu.. skg nih tahun 2009..lagi mantop skil aku..huhu..

sikap aku atas padang dan luar sgt berbeza coz bila dah men tahap agresif aku cam gaban..ahaks.. :p
Harap2 aku xcedera dan boleh main dengan baik seperti dulu… InsyaAllah..
Sekarang ni membe2 dah confirm men..

1.Khairul Amri (striker & kapten)
2.Mohd Zulkifli (keeper)
3.Che Ku Army (bek )
4.Mohd Qurratun Syukri (bek )
5.Ahmad Pakhrurrazi (mildfield)
6.Mohd Tasyriq..(reserve bek)
7. balik kampong..
8. balik kampong..

Ya Allah berikanlah hambaMu ini kesihatan dan tubuh badan yang sihat semasa perlawanan nanti… amin..

Labels:

posted by Amrixxx @ 4:51 PM,

10 Comments:

At October 30, 2009 at 12:39 AM, Blogger Anish said...

beshnyerrrrrrrrrrr..ituttttt2

 
At October 30, 2009 at 5:44 AM, Blogger Amrixxx said...

huhu..
jom ar nish...support team am erk...ngee..
klu nak join team am pun leh gak coz am xcukup org ni..huhu...
semlm anto borang pun mmg men 6 org je..ahaks..
nish nak men posisi mane? striker leh ke?huhu :p

 
At October 30, 2009 at 10:28 AM, Blogger Anish said...

ahahahaha nis nak men posisi nengok je :P:P

uishh beshnyerrrr...nak itotttt am

 
At October 30, 2009 at 11:44 AM, Blogger Amrixxx said...

huhu...
klu nish ade ar kan kan..semngt skit am main nanti.. am ngk nish je terus dpt ilham wat skil n gol..kompem am lepas final..huhu.. :p

klu ngk org men futsal mmg besh n sonok sgt2 coz semer player men ngan pantas,tangkas,lekas & keras...

semer teknik 5s digunakan..skill,speed,strategi,stamina & shooting dipamerkan oleh pemain2.. tp kat am tambah 2s lagi yakni smart & sweet..ohoho :p

 
At October 30, 2009 at 10:18 PM, Blogger Anish said...

huhu besh besh..tp jauh sgt la :P

 
At October 31, 2009 at 6:38 AM, Blogger Amrixxx said...

huhu...
klu jauh kite dekatkanlah..ahaha
jap g tonemen dah nak start dah..huhu...
cepat ar nish siap2...ngeeh :p

 
At October 31, 2009 at 1:45 PM, Blogger Anish said...

main sampai menang tau tau :D

 
At October 31, 2009 at 5:14 PM, Blogger Amrixxx said...

ahahah..menang sekali je tadi...seri sekali...
jumlah mata & jaringan seri, tapi jumlah bolos kalah utk pergi pusigan kedua (kalah mati) huhu..geramm je...

 
At October 31, 2009 at 11:04 PM, Blogger Anish said...

uishh kat studio pun leh men bola, nmpk benor la takde keje nyer :p

 
At October 31, 2009 at 11:40 PM, Blogger Amrixxx said...

huhu..adekaa...
mase ni waktu rehat ar n bola futsal nih mmg am simpan kat opis wat pektis freestyle.. ngee :p
nish namo blajo freestyle ngan am ke?
step dia same je cam tango..huhu :p

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

Image Hosting by imagefra.me

The Authors

Blog "Kilauan Mataku" ini merencanakan perjalanan sisa hidup aku yang menempuh ranjau kehidupan yang penuh lakonan.. Pada Kilauan Mataku tiada ape yang indah melainkan aku dapat menempuhi segala kesulitan dengan tersenyum manish.. Kilauan Mataku tersenyum indah dan manja seolah-olah ku ketahui akan akhir hayat ku.. Sakitku alami ku pendamkan dengan menjauhkan diri dari teman untuk ku luahkan kesabaran & ketabahan ku.. Mataku seolah menitiskan air mata andai ku lihat Kilauan Mataku bersama teman-teman leka bersuka ria.. Ingatlah wahai Mataku.. Sesungguhnya dunia ini lautan yang dalam, dan manusia telah banyak karam didalamnya, oleh itu jadikan lah kapal mu didunia ini berbakti kepada Allah, muatannya Iman dan layar nya Tawakkal, mudah- mudahan kamu selamat".

"Khairul Amri"

Kilauan Dimataku

Jika Allah menimpakan sesuatu kemudharatan kepadamu, maka tidak ada yang dapat menghilangkannya kecuali Dia. Dan jika Allah menghendaki kebaikan bagi kamu, maka tak ada yang dapat menolak kurniaNya. Dia memberikan kebaikan itu kepada siapa yang dikehendakiNya di antara hamba-hambaNya dan Dialah Yang Maha Pengampun lagi Maha Penyayang..

Image Hosting by imagefra.me

Sajak Dimataku

Indah nian malam cemerlang
Bertaburan beribu bintang
Sayang rembulan bersendirian
Seperti tiada berteman
Sungguh ada beribu bintang
Hanya satu indah berseri
Walaupun berjuta sayang
Yang mana satu idaman hati

Cari bintang kejora
Berseri dan bercahaya
Tapi sayang dik sayang
Kejora di awang-awang
Kalau bulan yang kesepian
Jangan pungguk yang dirindukan
Jikalau mencari kawan
Bintang di awan sanggup temankan....


~Amrixxx~

Lets Shout

Aku Dimataku

Jika Dia Diam, Diamnya Sangat Menyenangkan.. Jika Dia Senyum, Senyumnya Sangat Membahgiakan... Jika,Jika & JIka... Semuanya Membuatkan Kita Selesa... Itulah Dia Insan Yang Punyai Akhlak Yang Terpuji..

click for more

Sedang Berkilauan Di Mataku

Links

Blog Mataku

Archives

Previous Posts

Recent Comment

IP Mataku

IP

Siaran Mataku

TV3TV9 dekat dihati NTV7GB | Grand Briliance

Berita HarianBaca paper... .: Harian Metro :.Your Independent News [ Malay Mail]HARAKAH daily

Sifoo GrafikDewan Bahasa & Pustaka MAXIS web MMSMAXIS web SMS

gengjurnal.netwebkl jiwang.netdigital dome Tokeikedai.netKhairilhusni | ..::K-rex20XX~~ Laman Informasi Anda ::..

Parti Pas Malaysia.: PARTI KeADILan Rakyat:.




Get this widget!


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com