Kilauan Mataku

Futsal Tournament (18/12/2010)

Pada 18/12/2010 aku telah menyertai pertandingan futsal yang diadakan di Kuantan, Pahang... Seramai 32 team dari daerah kuatan termasuk pemain2 negari mengambil bahagian.. Pada asalnya aku xnak main coz xcukup org.. tapi disebabkan azam n kesungguhan.. aku dan rakan2 bermain gak tanpa ade pemain simpanan yakni cukup2 5 org je pada awalnya sebelum membe aku yg lain dtg lewat.. itupun ganti kawan aku yg injured xboleh nak main dah mase quater final..

Mase semi final, team aku lawan ngan team futsal pahang dan alhamdulillah menang tipis 1-0..mase semi nih aku n member2 dah all out supaya cari jalan ke final..mase final plak team aku bertemu ngan budak2 piala presiden yakni budak2 muda..pada awalnya game seimbang 1st half.. masuk je 2nd half aku n member2 lain dah xde tenaga serta stamina coz dah all out mase semi final disamping tiada pemian simpanan utk meneruskan momentum permainan..



walapun begitu pertahanan kami kental sebelum dibolosi akibat salah faham dgn refree.. member aku tetiba krem kaki berebut bola..aku nak pergi tolong n aku ingatkan ref tiup tanda dapat free kick..tapi malangnya, game diteruskan... aku protes coz xsedia n member tgh injured tp tidak dipedulikan oleh ref.. so, aku n member menerima keputusan tersebut dgn hati yg tertutup..huhu..

so, Pendek citer aku dapat Naib Johan ar... Hadiah medal,piala pusingan dan Duit RM 600.. sekian terma kasih..huhu :D

Labels:

posted by Amrixxx @ 6:24 PM,

2 Comments:

At December 24, 2010 at 1:28 PM, Blogger my.mastura said...

ko x masuk ke futsal sokabar Kosmo hari tu? hehehhe

 
At December 27, 2010 at 8:20 AM, Blogger Amrixxx said...

huhu..bukan xnak masuk mas...member2 aku ramai ada hal n sibuk ngan keje..men kat tempat sendiri pun cukup2 je org.. hehe :D

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

Image Hosting by imagefra.me

The Authors

Blog "Kilauan Mataku" ini merencanakan perjalanan sisa hidup aku yang menempuh ranjau kehidupan yang penuh lakonan.. Pada Kilauan Mataku tiada ape yang indah melainkan aku dapat menempuhi segala kesulitan dengan tersenyum manish.. Kilauan Mataku tersenyum indah dan manja seolah-olah ku ketahui akan akhir hayat ku.. Sakitku alami ku pendamkan dengan menjauhkan diri dari teman untuk ku luahkan kesabaran & ketabahan ku.. Mataku seolah menitiskan air mata andai ku lihat Kilauan Mataku bersama teman-teman leka bersuka ria.. Ingatlah wahai Mataku.. Sesungguhnya dunia ini lautan yang dalam, dan manusia telah banyak karam didalamnya, oleh itu jadikan lah kapal mu didunia ini berbakti kepada Allah, muatannya Iman dan layar nya Tawakkal, mudah- mudahan kamu selamat".

"Khairul Amri"

Kilauan Dimataku

Jika Allah menimpakan sesuatu kemudharatan kepadamu, maka tidak ada yang dapat menghilangkannya kecuali Dia. Dan jika Allah menghendaki kebaikan bagi kamu, maka tak ada yang dapat menolak kurniaNya. Dia memberikan kebaikan itu kepada siapa yang dikehendakiNya di antara hamba-hambaNya dan Dialah Yang Maha Pengampun lagi Maha Penyayang..

Image Hosting by imagefra.me

Sajak Dimataku

Indah nian malam cemerlang
Bertaburan beribu bintang
Sayang rembulan bersendirian
Seperti tiada berteman
Sungguh ada beribu bintang
Hanya satu indah berseri
Walaupun berjuta sayang
Yang mana satu idaman hati

Cari bintang kejora
Berseri dan bercahaya
Tapi sayang dik sayang
Kejora di awang-awang
Kalau bulan yang kesepian
Jangan pungguk yang dirindukan
Jikalau mencari kawan
Bintang di awan sanggup temankan....


~Amrixxx~

Lets Shout

Aku Dimataku

Jika Dia Diam, Diamnya Sangat Menyenangkan.. Jika Dia Senyum, Senyumnya Sangat Membahgiakan... Jika,Jika & JIka... Semuanya Membuatkan Kita Selesa... Itulah Dia Insan Yang Punyai Akhlak Yang Terpuji..

click for more

Sedang Berkilauan Di Mataku

Links

Blog Mataku

Archives

Previous Posts

Recent Comment

IP Mataku

IP

Siaran Mataku

TV3TV9 dekat dihati NTV7GB | Grand Briliance

Berita HarianBaca paper... .: Harian Metro :.Your Independent News [ Malay Mail]HARAKAH daily

Sifoo GrafikDewan Bahasa & Pustaka MAXIS web MMSMAXIS web SMS

gengjurnal.netwebkl jiwang.netdigital dome Tokeikedai.netKhairilhusni | ..::K-rex20XX~~ Laman Informasi Anda ::..

Parti Pas Malaysia.: PARTI KeADILan Rakyat:.




Get this widget!


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com