Kilauan Mataku

Friendly Futsal SP vs WEbKL..

Aku harap ramai warga SP & WebKL bleh turun & memeriahkan acara futsal nih..
sokongan anda amatlah DIPERLUKAN & DIHARGAI.. bak kate pepatah..
Kecil tapak tangan..lautan Pasifik aku tadahkan..ehehe :p..
dak2 webkl nampaknye begitu semngat nak men futsal dibawah naungan pengurus En.payid.. xaci tul..ahaks...

Futsal SP akan berlangsung...

Tempat :- Sport Planet Ampang
Tarikh :- 26/02/10
hari:- Jumaat ini..
Waktu :- Pukul 6ptg..Court no. 4..
Bayaran :- Free..Aku banjer....hehe



Harapan aku..harap futsal nih dapat diadakan dengan jayanya walaupun aku xberapa sihat..erm.. sihat xsihat bukan alasan aku xmen futsal coz menurut sejarah silam.. aku demam pun aku turun masuk tournement ekeke.. mau kaki xseliuh..huhu

Semestinya aku akan bermain utk team SP nanti…
Aku harap membe2 kat webkl xterasa & kecik ati erk coz SP terlebih dulu menyintaiku sebelum webkl..hehe.. Oleh itu dengarkanlah lagu nih..




Sukarnya ku nyatakan
Perasaan padamu (WebKL )
Yang semakin menebal
Bersemi di kalbuku

Sungguhpun demikian
Terpaksa ku terima
Hakikat yang sebenarnya
Diri ini sebenarnya dicintai

( korus )
Beratnya hati ini untuk melepaskanmu (WebKL )
Sudah pasti kau luka
Dan andai ku pilihmu jadi kekasihku (WebKL )
Bagaimana dengan dia (Speedfinger )
yang terdahulu menyintaiku

Kiniku bersendiri
Dari menyinta keduanya
Tak mungkinkan terjadi
Dua jiwa satu hati
Lagu nih feveret aku suatu tika dulu mase hensem remaja…ahaha :P .. terperangkap dlm keadaan.. soh nak men futsal nih pun same ar jugak..ekeke




MrPayid kalau monang aku lantik kau jd mod webkl... kau dlete je posting gualabeb suka2 ati pasni..wakakakakaka..

Terlanjur payid citer pasal gualabeb di WebKL.. ingin disini aku ceritakan pengalamn menarik berdebat ngan gualabeb diarena politik… Kesian ar plak bila aku fikirkan berdebat ngan diorang..huhu..Sebagai manusia biasa.. Sememnganya aku hormati diorang dan ape yang aku tentang adelah idealogi diorang je..erm..

Aku(Am), Eiki,keri, Payid, Khairulalias, Rusdi1981, Pedangjamas, Parang Terbang, Badak (PR) VS Gualebeb, Sundays,dinroz,tamok,lotto,remy.. (BN)

Gualabeb selaku ketua paling lantang bersuara akhirnya tumbang dicelah ketiak aku…huhu.. pelbagai helah & umpan nak kenakan aku.. tp disebabkan kelicikan aku mengunakan pelbagai aura2 dalam bertembur, lawak & politik..akhirnya.. berjaya mematahkan hujah dia.. ekeke.


Melabel Penganut Pas, Memfitnah Anwar ibrahim & byk lagi tuduhan melulu semata2 nak raih undi.. Cabaran yg aku xleh terima & masuk akal adelah cabaran dia(gualabeb) soh aku berbogel kat KLCC klu betul bil api umah omak dia kat nogori sembilan bawah RM20..huhu…giler tul mamat nih..ahaha.. Kelakar tul pun ade..tp …boleh plak vin & mas sokong je...ampeshh.. xsenonoh tul korang..ahaks...

Sememgnye aku percaya coz mak dia duk sorang kan.. klu duk family xmungkin xlebih Rm20.00.. ye ar mase aku tadika.. aku teman tidor kat umah arwah nenek aku pun dlm RM 10 je..erm.. org tua.. nak wat aktiviti ape sangat kan..ahaks..
So, klu dia sendiri bleh jimat..xpe ar jugak kan..erm..

Bila dia xde boring ar plak aku nak politik kat webkl..ahaks…nak debat ngan Sunday pun.. dia cam dah sporting skit.. xkecoh cam dulu..erm..
Ape pun..byk tul gelaran popular yg lekat pade gualabeb klu dia xmasuk webkl..huhu..
Yg paling kelakar..aku siap wat lagu can ma li can utk dia..ahaks.. jaat gak aku nih rupanya..huhu.. astagfirullah a’azim.. lagu tuh camni je..

Dimana dia..
Anak kambing gua(labeb)
Anak kambing gua (labeb)
Ade dalam gua..

Can mali can hoi hoi..huhu.. :P

Labels:

posted by Amrixxx @ 3:28 PM,

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

Image Hosting by imagefra.me

The Authors

Blog "Kilauan Mataku" ini merencanakan perjalanan sisa hidup aku yang menempuh ranjau kehidupan yang penuh lakonan.. Pada Kilauan Mataku tiada ape yang indah melainkan aku dapat menempuhi segala kesulitan dengan tersenyum manish.. Kilauan Mataku tersenyum indah dan manja seolah-olah ku ketahui akan akhir hayat ku.. Sakitku alami ku pendamkan dengan menjauhkan diri dari teman untuk ku luahkan kesabaran & ketabahan ku.. Mataku seolah menitiskan air mata andai ku lihat Kilauan Mataku bersama teman-teman leka bersuka ria.. Ingatlah wahai Mataku.. Sesungguhnya dunia ini lautan yang dalam, dan manusia telah banyak karam didalamnya, oleh itu jadikan lah kapal mu didunia ini berbakti kepada Allah, muatannya Iman dan layar nya Tawakkal, mudah- mudahan kamu selamat".

"Khairul Amri"

Kilauan Dimataku

Jika Allah menimpakan sesuatu kemudharatan kepadamu, maka tidak ada yang dapat menghilangkannya kecuali Dia. Dan jika Allah menghendaki kebaikan bagi kamu, maka tak ada yang dapat menolak kurniaNya. Dia memberikan kebaikan itu kepada siapa yang dikehendakiNya di antara hamba-hambaNya dan Dialah Yang Maha Pengampun lagi Maha Penyayang..

Image Hosting by imagefra.me

Sajak Dimataku

Indah nian malam cemerlang
Bertaburan beribu bintang
Sayang rembulan bersendirian
Seperti tiada berteman
Sungguh ada beribu bintang
Hanya satu indah berseri
Walaupun berjuta sayang
Yang mana satu idaman hati

Cari bintang kejora
Berseri dan bercahaya
Tapi sayang dik sayang
Kejora di awang-awang
Kalau bulan yang kesepian
Jangan pungguk yang dirindukan
Jikalau mencari kawan
Bintang di awan sanggup temankan....


~Amrixxx~

Lets Shout

Aku Dimataku

Jika Dia Diam, Diamnya Sangat Menyenangkan.. Jika Dia Senyum, Senyumnya Sangat Membahgiakan... Jika,Jika & JIka... Semuanya Membuatkan Kita Selesa... Itulah Dia Insan Yang Punyai Akhlak Yang Terpuji..

click for more

Sedang Berkilauan Di Mataku

Links

Blog Mataku

Archives

Previous Posts

Recent Comment

IP Mataku

IP

Siaran Mataku

TV3TV9 dekat dihati NTV7GB | Grand Briliance

Berita HarianBaca paper... .: Harian Metro :.Your Independent News [ Malay Mail]HARAKAH daily

Sifoo GrafikDewan Bahasa & Pustaka MAXIS web MMSMAXIS web SMS

gengjurnal.netwebkl jiwang.netdigital dome Tokeikedai.netKhairilhusni | ..::K-rex20XX~~ Laman Informasi Anda ::..

Parti Pas Malaysia.: PARTI KeADILan Rakyat:.




Get this widget!


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com