Kilauan Mataku

MESYUARAT PERUBAHAN KERJA TAMBAHAN NO.5



MESYUARAT PERUBAHAN KERJA TAMBAHAN NO.5
Rabu/5 Ogos /2009/2.30 ptg
PEJABAT JKR LPT2,KUALA TERENGGANU
Harga Kontrak Asal bernilai RM85,591,161.00 (FASA 6)
PENGERUSI : IR.SYED ABDUL RAHMAN B. SYED ABDULLAH (PENGARAH PEMBINAAN)


PESERTA

DI PEJABAT - SR.ABDUL KADIR (QS),SR.RAMLAH(QS), NORJALIAH (QS),
DARI TAPAK - IR.KAMAL AFFENDI (JKR)IR. PUDZIL (BOS AKU), KHAIRUL AMRI (QS)..

Perjalanan pagi tadi kul 11.30 dari kemaman ke Pejabat LPT2..
dalam 2 jam tiba disana..
menaiki kereta bos aku Nissan X-trail..
Sebelum 2,ade lawatan dari Pihak2 luar ke tapak aku disambut
meriah pagi tadi dalam kul 10.00 pagi..ngeeh..
mcm2 buah2 an aku rembat pagi tadi..ekeke :P



Perkara2 Dibincangkan..

- Kelulusan Perubahan Kerja (KPK) bernilai RM 1,298,643.25 yang terdiri dari 12 item tambahan..
- Kelulusan Kuantiti Sementara (KKS) bernilai RM 5,729,158.12 yang terdiri 16 item didalam Kontrak..
-KPK & KKS terpaksa diselaraskan samada tuntutan tambahan diluluskan di sini atau diangkat ke Putrajaya utk dibentangkan di Kementerian Kewangan.. ngee...

Ntah nape hari nie aku & bos aku begitu debor2 je xmcm biasa wat presentation coz jawapan yg sama
cuma soalan putar belit diajukan oleh pengarah... mcm ampeshhh je..ohoho
apepun semua sporting & kata putus dapat dicapai..
meeting tangguh pade kul 5.00 ptg tadi..ngee..
Perjalanan pulang & tiba umah kul 7..ahaks..

aku terpaksa menyiapkn kerja sebelum 20/08/09 bersamaan hari khamis..
hrmm.. BZ gak bulan ni..ngee :P

Labels:

posted by Amrixxx @ 11:00 PM,

8 Comments:

At August 6, 2009 at 9:58 AM, Blogger Anish said...

nmpk cntknyer dlm gmbr nihh...mesti besh huhu

 
At August 6, 2009 at 10:32 AM, Blogger amrixxx said...

mmg besh nis..
klu dah siap nanti am bagitau ar..
kat cni ade air terjun tau..ohoho..

boring & nantok2 am terjun je kat cni..ohoho :D
lagi besh klu tme ronda2 tido jap..ahahha :p

 
At August 6, 2009 at 11:43 AM, Blogger DeZoUeL HeLmE said...

ni highway baru smpai ke terengganu ke?

 
At August 6, 2009 at 11:56 AM, Blogger amrixxx said...

yeps..

 
At August 6, 2009 at 1:54 PM, Blogger DeZoUeL HeLmE said...

owhhh..cun la..klau guna highway ni, estimate time smpai tganu dpd kuantan brape jam?

 
At August 6, 2009 at 2:15 PM, Blogger amrixxx said...

dalam sejam setengah ke 2 jam..
10 jam naik beca..wakaka

 
At August 6, 2009 at 3:34 PM, Blogger DeZoUeL HeLmE said...

eh exit kat bukit besi je ke?

 
At August 6, 2009 at 9:00 PM, Blogger amrixxx said...

xar.. siap daerah ade exit..ngee..
dari jabor ke cheneh ke chukai ke kijal ke kerteh,paka,dungun & seterusnya ar...

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

Image Hosting by imagefra.me

The Authors

Blog "Kilauan Mataku" ini merencanakan perjalanan sisa hidup aku yang menempuh ranjau kehidupan yang penuh lakonan.. Pada Kilauan Mataku tiada ape yang indah melainkan aku dapat menempuhi segala kesulitan dengan tersenyum manish.. Kilauan Mataku tersenyum indah dan manja seolah-olah ku ketahui akan akhir hayat ku.. Sakitku alami ku pendamkan dengan menjauhkan diri dari teman untuk ku luahkan kesabaran & ketabahan ku.. Mataku seolah menitiskan air mata andai ku lihat Kilauan Mataku bersama teman-teman leka bersuka ria.. Ingatlah wahai Mataku.. Sesungguhnya dunia ini lautan yang dalam, dan manusia telah banyak karam didalamnya, oleh itu jadikan lah kapal mu didunia ini berbakti kepada Allah, muatannya Iman dan layar nya Tawakkal, mudah- mudahan kamu selamat".

"Khairul Amri"

Kilauan Dimataku

Jika Allah menimpakan sesuatu kemudharatan kepadamu, maka tidak ada yang dapat menghilangkannya kecuali Dia. Dan jika Allah menghendaki kebaikan bagi kamu, maka tak ada yang dapat menolak kurniaNya. Dia memberikan kebaikan itu kepada siapa yang dikehendakiNya di antara hamba-hambaNya dan Dialah Yang Maha Pengampun lagi Maha Penyayang..

Image Hosting by imagefra.me

Sajak Dimataku

Indah nian malam cemerlang
Bertaburan beribu bintang
Sayang rembulan bersendirian
Seperti tiada berteman
Sungguh ada beribu bintang
Hanya satu indah berseri
Walaupun berjuta sayang
Yang mana satu idaman hati

Cari bintang kejora
Berseri dan bercahaya
Tapi sayang dik sayang
Kejora di awang-awang
Kalau bulan yang kesepian
Jangan pungguk yang dirindukan
Jikalau mencari kawan
Bintang di awan sanggup temankan....


~Amrixxx~

Lets Shout

Aku Dimataku

Jika Dia Diam, Diamnya Sangat Menyenangkan.. Jika Dia Senyum, Senyumnya Sangat Membahgiakan... Jika,Jika & JIka... Semuanya Membuatkan Kita Selesa... Itulah Dia Insan Yang Punyai Akhlak Yang Terpuji..

click for more

Sedang Berkilauan Di Mataku

Links

Blog Mataku

Archives

Previous Posts

Recent Comment

IP Mataku

IP

Siaran Mataku

TV3TV9 dekat dihati NTV7GB | Grand Briliance

Berita HarianBaca paper... .: Harian Metro :.Your Independent News [ Malay Mail]HARAKAH daily

Sifoo GrafikDewan Bahasa & Pustaka MAXIS web MMSMAXIS web SMS

gengjurnal.netwebkl jiwang.netdigital dome Tokeikedai.netKhairilhusni | ..::K-rex20XX~~ Laman Informasi Anda ::..

Parti Pas Malaysia.: PARTI KeADILan Rakyat:.




Get this widget!


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com